Sunday, May 8, 2011

hmm..crta aku kali ini sama jugak mcm crta yg dulu2..tapi kali ini aku nk ubah ckit..hehe..kita semua tahu yg suatu hari nanti kita mngkin akn ada perasaan yg ingin d cintai dan jugak d sygi..tp susah kan..satu dlm sjuta bru la kita dpt jmpa org yg bnr2 syg kan kita dan iklas mnyintai kita..

susah dan rumit jugak kalau nk bercoupling nie..tp mksud aku yg jujur la..hmm..let me tell u a story about my friend (speaking kot)...

nama di beri danial..dia nie sorg yg baik hati n relax orgnya...tp klu org xknal, most nt kata dia nie ego..hmm..but in da real life he is way fun..skrunk dia dh msuk umur 20 tahun..tua dah kwn aku nie..but jiwa mmg rockers tp balade rock..dia nie pelik cikit..org kata susah dia kata sng..

ok..2 crta latar back dia..now let me straight to the point...

dia prnh bercinta..ala cinta tyme skolah..but his relationship stays for 3 years..lama jgak kan..sgala tangis tawa brsama kkasih dia yg dh pun d anggap teman hdup..dr pndang ksar mmg la mamat nie hati kering gak but klu dgn pmpuan mmg pijat semut pun semut 2 senyum balik..apa ja dia snggup buat untuk gembra kan hati kkasih dia yg bernama (sensor)..

but its all just for a while untill both of them entered ipt..hmm..bnyk brubah sjak msuk ipt nie..mklumla bz dgn assgmnt la apa la..satu ja pelik ngan mamat nie..dia cepat bergaul terutama dgn prmpuan..n ini la sbb kekasih sejoli nie putus..kecian..besa la kan..mulut org..

lama gila dia nk lupa si minah nie..wlupun si minah nie dh ada bf..tp dia cuba gak la..but all fail..xtahan pun..yg tahan rs setahun 2 pun pling lama..agaknya la..but now dia dah mula happy balik mcm dulu..all thankz to a girl dat bring back senyuman dia..

nak tau sapa prmpuan 2??

No comments:

Post a Comment